我想問有無D NON TN 24' 既電腦MON推薦買?

BUDGET 得3~4 K ONLY~~
有無D 咩WEBPAGE 可以有D PERFROMANCE TEST 睇呀???
最好集中講NON TN 既~
我部NOTEBOOK 個死人MON 我真係唔多頂得順 呀
因為成日要對到正先得...  對到正有時又好光...有時我睇MOVIE 果時會走來走去....D色...唉
我屋企desktop仲係用緊 CRT 電腦MON 的......

成版都係DELL U2410

我都見好多DXLL U2410既POST
我都等緊佢地D REPORT
但係仲有無咩其他既BRAND  
我想出去睇果時有D MODEL 係現場比較下呀~
仲有係我BUDGET 會唔會太少? 我最多比4.5K 架JA
同埋唔好咁易壞喇...
我用屋企3叔CRT MON 用左成8~9年都無咩問題係開始DIM 左D

原帖由 leepy 於 2009-8-29 18:33 發表
我都見好多DXLL U2410既POST
我都等緊佢地D REPORT
但係仲有無咩其他既BRAND  
我想出去睇果時有D MODEL 係現場比較下呀~
仲有係我BUDGET 會唔會太少? 我最多比4.5K 架JA
同埋唔好咁易壞喇...
我用屋企3叔CRT MON 用左成8~9年都無咩問題係開始DIM 左D

想買好野就太低預算,想買普通野就選擇少,除左隻DELL外,只有
PHILIPS 240PW9EB
http://www.prad.de/en/index.html

原帖由 evec 於 2009-8-29 18:59 發表

想買好野就太低預算,想買普通野就選擇少,除左隻DELL外,只有
PHILIPS 240PW9EB
http://www.prad.de/en/index.html

好野 要幾多BUDGET 架???

原帖由 leepy 於 2009-8-29 20:06 發表

好野 要幾多BUDGET 架???

保守1萬up

UM...over 10K 咁我等多9年先喇~~
又唔係太多時間對住mon...