請問邊度有三星T220G顯示器賣?同宜家價錢幾多?

請問T220G系22寸嗎?

T220 G/ P

買Samsung P2270G重好啦

原帖由 chengchiwo 於 2009-9-5 12:18 發表
T220 G/ P

系我搞錯啦。。。系T220G。。請問哪裡買??

原帖由 wawawa 於 2009-9-5 17:02 發表
no samsung la

唔買三星你有咩好介紹??我想買部22寸或者26寸。。24寸唔考慮聽講看網址字體很小。。。想買部反應時間快點的最好系2秒左右既。。因為我喜歡玩打槍遊戲CS之類。。宜家用緊19寸反應時間20幾秒。超級拖影以前唔識呢點野。。想死買左成6年多了。

原帖由 boby200082 於 2009-9-6 01:39 AM 發表

唔買三星你有咩好介紹??我想買部22寸或者26寸。。24寸唔考慮聽講看網址字體很小。。。想買部反應時間快點的最好系2秒左右既。。因為我喜歡玩打槍遊戲CS之類。。宜家用緊19寸反應時間20幾秒。超級拖影以前唔識呢點野。。想死買左成6年多了。

22" Full HD未重細過24"
26"貴好多~~
所以用23"-24"係冇問題~~

原帖由 師奶股神 於 2009-9-6 01:51 發表

22" Full HD未重細過24"
26"貴好多~~
所以用23"-24"係冇問題~~

我知道22寸FULL HD細過24不過我22寸就唔會買FULL HD  。。。三星22寸有這款我就選左沒有FULL HD既T220G.。。有FULL HD系T200P我唔買啊。。。

同賣我最主要系反應速度要2秒。我想看下2秒有咩分別。。我部反應速度20多秒牌子系COMEMON呢個牌子好差。以前覺得它便所以買左打機拖影好嚴重。

26寸有無2秒反應速度??