LG w2043T 定 Philips 201E1SB ?

20吋mon 可能大家都覺得唔入流..
但唔想太花錢入22吋..所以想揀20吋
LG w2043T 幾個月前已經係$990..而家最新價係$950
Philips 201E1SB 早兩星期仲要$1099..前日最新價係$999

爬過文有ching話韓系mon比較暖,歐系比較冷..
唔知大家會點揀?定1000蚊左右有更好20吋或22吋選擇?
THX

20吋好似話比例唔係咁好

唔要大19吋好d

我一個月前買 LG W2043T 20" $950
1600x900 16:9 睇movie睇高清幾好
機身唔會太熱

原帖由 34C 於 2010-1-8 12:12 發表
20吋mon 可能大家都覺得唔入流..
但唔想太花錢入22吋..所以想揀20吋
LG w2043T 幾個月前已經係$990..而家最新價係$950
Philips 201E1SB 早兩星期仲要$1099..前日最新價係$999

爬過文有ching話韓系mon比較暖,歐系比較冷..
唔知大家會點揀?定1000蚊左右有更好20吋或22吋選擇?
THX

我會比多幾百蚊買viewsonic

lg w2043T原來10個月前已經做緊899促銷價..
http://www.hkepc.com/forum/viewthread.php?tid=1206405
但10個月後而家既價仲係950..
呢隻lcd mon做乜個價企得咁硬