[開箱] DELL U2312HM 不專業開箱報告

話說dell近期有款唔貴LED+IPS 新mon上架,就靜靜雞打去相熟既sale問一問,一聽價錢之後仲平過99 sir個價,諗都唔諗決定去馬!但轉頭個sale打比我話睇錯價貴左100,係咪問我confirm?我好唔開心,我話諗下先,直到星期一,個sale打比我話可以用最初個quote價,我又係諗都唔諗confirm去馬!

上次訂隻P2311H要等左8日先到,今次隻U2312HM 4日就到左,唔講甘多,去片!

個箱感覺上細左

開苞入面又係平時一堆配件,無特別

新款背架(新款花灑頭?????)

舊款背架VS新款背架,但個扣兩個都係一樣所以可以玩crossover

U2312HM 真面目,好輕身,但個look好Seven.....

顯示輸出頭,呢隻可以支持Sound bar

仲有其他但有野做,遲d補上圖片

覺得u2311h正d
HK-Steven 發表於 2011-9-10 13:01

yes,至少外型 sharp d

舊款個腳架靚好多!!

樓主可唔可以PM相熟sales 個電話我?我想買。

回復 6# law1987

Hello, I also want the no. of your sales, thanks

回復  law1987

Hello, I also want the no. of your sales, thanks
v234567 發表於 2011-9-10 18:14

me too

可唔可以show全黑睇漏光?