平價mon漏光就見得多, 爆光見過未?

主角:三鳥2260
代養費:$1300
代養中介:中x田
年齡:剛二歲少少
咩事要睇醫生:白化病, 漏白, 無黑
入院記錄:生佢個阿媽唔應人, 唔回覆, 所以入唔到院

廢話少講,

所以話個保養好緊要:funk:

主角:三鳥2260
代養費:$1300
代養中介:中x田
年齡:剛二歲少少
咩事要睇醫生:白化病, 漏白, 無黑
入院記錄: ...
harakuma 發表於 2011-9-12 21:53

點解你realforce 隻藍A , 安左去L 字到..LOL

WA, 姐係唔係無得醫?

點解你realforce 隻藍A , 安左去L 字到..LOL
i_djinn 發表於 2011-9-12 22:19

c兄你個眼真係利, 係呀, 因為個L字有特別用途, 所以攞個淺藍A代替, 所以就係話我都想買個有色KC

c兄你個眼真係利, 係呀, 因為個L字有特別用途, 所以攞個淺藍A代替, 所以就係話我都想買個有色KC ...
harakuma 發表於 2011-9-12 22:36

哇哈哈...L 字有乜特別用途先...
我仍無放棄搵黃色keycap 哈哈.

我上個三雀比你好,剛用了三年出現條線,想問39個月從何計起,結果一直無法聯絡,
最後放棄。相信你可能要親自抬入院!

哇哈哈...L 字有乜特別用途先...
我仍無放棄搵黃色keycap 哈哈.
i_djinn 發表於 2011-9-12 22:37

希望你搵到, 如果唔得可能要買108專用嗰隻

我上個三雀比你好,剛用了三年出現條線,想問39個月從何計起,結果一直無法聯絡,
最後放棄。 ...
chungkay 發表於 2011-9-12 22:38

應該單據上買的日子起計
比錢之前講到天咁高, 其實大家都知, 收你幾百蚊賣個mon比你仲要上門收機, d錢邊個比, 所以所謂39個月........心照啦

希望你搵到, 如果唔得可能要買108專用嗰隻
harakuma 發表於 2011-9-12 22:40

108 個隻, spacebar 唔合用...