27吋MON選擇

想擇隻27吋MON,電腦/高清電視用

請問各師兄有咩好推介? (唔使推介EIZO,小弟買唔起 T_T)
再請教一下,有咩網會透露D MON係用咩牌子PANEL?
老婆大人暫時睇中ASUS VE278Q,貪佢有畫中畫

唔該晒

收pm thx~

想擇隻27吋MON,電腦/高清電視用

請問各師兄有咩好推介? (唔使推介EIZO,小弟買唔起 T_T)
老婆大人暫時睇中ASUS VE278Q,貪佢有畫中畫
eddiewsw 發表於 2012-5-23 18:00

呢隻幾好喎。

請教師兄這mon 是什麼價錢, 有沒有 AV 及 色差等的端子插口 (若要連接外置dvd機的話)

.....其實我係想搵人推介.....點知好似變左打手POST
去價錢.COM.HK應該搵到價錢,再唔係海鮮坊查價都得

有冇CHING有27吋靚MON FOR打機同埋駁高清盒推介?

.....其實我係想搵人推介.....點知好似變左打手POST
去價錢.COM.HK應該搵到價錢,再唔係海鮮坊查價都 ...
eddiewsw 發表於 2012-5-24 12:24

海鮮坊是乜???

b18221964 發表於 2012-5-24 12:49

嘩......2560X1440......咁又唔使咁高O既
女人仔睇膠清台同埋電腦打下機 FULL HD就OK~

海鮮坊是乜???
softise 發表於 2012-5-24 12:39

......我諗你應該少上黎,以前香港有X寶海鮮坊,而家有間電腦舖同佢一樣名
佢有得網上查價

嘩......2560X1440......咁又唔使咁高O既
女人仔睇膠清台同埋電腦打下機 FULL HD就OK~ ...
eddiewsw 發表於 2012-5-24 13:08

I use Dell 2711, if i buy new monitor I will use Samsung S27B550V or S27A950D.