[開箱] 日本直送 ~ EIZO S2433W 顯示器

各位ching久等了,本來應該昨日出開箱文,但因太忙,所以到今晚先有時間出post,請見諒!

前言:話說小弟砌咗部新PC,又見而家用緊嘅EIZO L568 4:3 Mon已經用咗幾年,所以決心換過個Mon,但喺腦場睇完後都揀唔啱,結果把心一橫,自己喺日本訂個Mon返嚟。之前嘅post:

http://www.hkepc.com/forum/viewt ... &extra=page%3D1

入正題,日本方面用EMS將我個Mon送嚟香港,但因為個Mon連packing 有成12.5kg重,所以郵費呢!...................................

個箱貼左"FRAGILE"嘅貼紙,提醒派遞員要"小心"

認清楚型號!係S2433W-HX, 呢個Mon係FlexScan係列

付有保用証,提供5年保養!(不過應該只限日本)

開箱!

附有DVI-D、D-SUB、USB、音源綫及電源綫,並附說明書

附有電源錢為日本插頭

Mon真身

灰色邊框

EIZO Logo特寫

"Made in Japan" 正!

謝謝收看!

白色 ???? 唔怕變黃?

佢呢個底座幾好架....有得左右轉....

初步作簡單測試,用試Mon圖check光點、死點.................嘩!

意料之內,0光點、0死點!

順帶一提,個Mon直接支援110V及220V,在香港使用只需轉3脚電源綫即可!

我都有興趣買一台,不過都想等去日本旅行先搬一台

我都有興趣買一台,不過都想等去日本旅行先搬一台
kelvin2517 發表於 2012-5-26 15:04

但個mon連盒成12-13kg重Wo!你點搬呀?

CHING 好正, 可唔可以影多D個底座睇下? thx

好靚ar!
好少見mon 有白邊