EV2335 同 FS2332 邊部好d

兩部eizo 既 ips mon.
佢地其實有乜唔同.
除左一部多d功能for娛樂, 一部多d功能for做野.
反而最想知係,d顏色表現能力會唔會一樣?

佢地其實有乜唔同.
反而最想知係,d顏 ...
bubi 發表於 2012-5-29 15:10

新MON FS2332

點解唔落場睇下....??

點解唔落場睇下....??
Mysterio 發表於 2012-5-29 09:27 PM

FS2332 依家個場應該冇貨, d sales 話訂一隻賣一隻

好似呢到無人用ev2335
唔知洛場問d sales 哥哥信唔信得過呢

佢地其實有乜唔同.
反而最想知係,d顏 ...
bubi 發表於 2012-5-29 15:10

EV2335not yet available at Hong Kong

FS2332 依家個場應該冇貨, d sales 話訂一隻賣一隻
Ifrit 發表於 2012-5-30 11:37

No, stock available

EV2335not yet available at Hong Kong

No, stock available
Gordon 發表於 2012-5-30 01:16 PM

哦, 咁Gordon大, 知唔知隻fs2332大概幾多$? 我朋友睇完我個隻mon中毒了~

回復 7# Ifrit
3 日前係中x田 買fs2332, 有貨$4500 , 佢重有其他型號比你比較, 你可以睇睇, 用黎打機, D 色一流, 好正 !!

回復 6# Gordon

ev2335 呢部野好似重新過fs2332幾個月.
唔知ev2335 幾時先可以係香港買到?

回復  Gordon

ev2335 呢部野好似重新過fs2332幾個月.
唔知ev2335 幾時先可以係香港買到? ...
bubi 發表於 2012-5-30 18:41

中x田有,要訂HK$4XXX.