[開箱] 入手 LG 55LM9600

原本諗住買SONY HX920 or Samsung ES8000(當時55LM9600未有放陳列機)
點知一見到LG 55LM9600陳列出嚟之後  
之後係舖頭睇咗好耐,比較咗好耐先決定入手呢隻LM9600
睇緊時都唔明啲人比較都廢事就話 : 嘩!三星係最靚最好架,LG個牌子唔得啦輸九條街啦!
我係隔離都想笑!未睇過嗰D就話唔得,聽人講嗰D就最好!盲嘅都識揀電腦啦咁
比較完畫質發覺某啲片嘅銳利度不及ES8000但我唔鐘意三叔畫面啲色太假同側睇會爆灰
我覺得LG啲色真係幾準,睇某啲片什至比ES8000,HX920仲靚!

發完噏風,以下開箱
01 (1).jpg

01 (2).jpg

01 (3).jpg

01 (4).jpg

01 (5).jpg

01 (6).jpg

01 (7).jpg

01 (8).jpg

01 (9).jpg

各位小弟只係純開箱分享
每個人價值觀唔同,我就覺得呢部LM9600值得我俾三萬幾!
千萬唔好話咩三萬幾蚊寧願買panasonic VT50之類嘅說話
thanks 唔啱聽唔好插我

千萬唔好話咩三萬幾蚊寧願買panasonic VT50之類嘅說話,哈哈
三萬幾蚊寧願買panasonic VT50啦

似係訓梳化影電視喇...
gong 發表於 2012-7-17 08:54

Yes

條邊幼到呢..........流曬口水

好葡萄

support sharing

回復 7# toweraviation

完全同感.....一地口水~