睡房牛龜電視壞左,求推介26"樓下平靚正電視

媽咪睡房牛龜電視壞左,求推介26"樓下平靚正電視
自己就睇左部Hisense LTD26K16HK
pxice報價1599好似好抵咁又系led又系full hd又系idtv..理部ok嗎?
有冇ching用緊,或者用緊海信俾到意見

另外唔知有冇d價錢差唔多,2千樓下,22-26吋既電視推介..
至緊要耐用如果唔系又俾媽咪話介紹埋d垃圾來

LG 26LV5500 / 26LE5500

兩部都有100hz

部海信好似都已經有3年保,你仲想點

LG 26LV5500 / 26LE5500

兩部都有100hz
tong21093126 發表於 2012-7-26 01:17

其實都夜晚睇番個零鐘電視..tbb...唔會用來打機果d...應該無咩需要100hz?

部海信好似都已經有3年保,你仲想點
符碌 發表於 2012-7-26 01:46

其實我覺得抵到爛..但我又驚易壞,叫人來維修一樣俾啊媽話系垃圾
啊媽都港港地要說服佢睡房唔洗用到sony理d已經唔易,一陣用國產又壞左真系會永遠俾佢black list左

其實我覺得抵到爛..但我又驚易壞,叫人來維修一樣俾啊媽話系垃圾
啊媽都港港地要說服佢睡房唔洗用到so ...
`hiu 發表於 2012-7-26 02:21

2000樓下,要搵到非國產幾乎係唔可能

SONY 22 26寸都唔平,Toshiba 24" BF1 都過你預算

其實都夜晚睇番個零鐘電視..tbb...唔會用來打機果d...應該無咩需要100hz?
`hiu 發表於 2012-7-26 02:19

冇需要的,只係個零鐘電視,應該唔會咁易壞

多口問句, 邊到買到hisense?

Panasonic TH-L22X20H ,2k 左右

多口問句, 邊到買到hisense?
rickdom 發表於 2012-7-26 11:42

吉之島有..
另外高登一樓都有(PXICE到報價寫住)