[操作疑難] 想請問一下大家,PS3電腦mon的選擇。。

請問有沒有推薦的23"-27"電腦mon [for PS3]
Budget 3千以下for 27"
2千以下for 24"&23"

*要求方面,其實都系畫面令,打機無殘影就ok.
X畫中畫,3D個D特別功能,可要可不要.
(一般我同個MON相距66CM~1M 左右)

上網睇左好多文同介紹,
見以下款式好評好似好多,唔知大家意思如何0尼?
AOC E2357FH $1799
LG IPS277L unknown
AOC i2353ph(IPS) $1720
Philips 247E3LHSU $1450
Philips 273E3LH $2599
Samsung S23B550V $1910
Samsung LS24B350HS $1740

Thx everybody: )

無人理我

是不是所有mon而家都點對點?
唔明點解好多post話要點對點mon 好過高解像@@<<咩黎嫁

PS3 用藍光碟 應該就算用27吋MON 都唔會起格
(我XBOX 試過用27吋MON 都同24吋無咩分別)

27吋MON打機..首先你要確定你對眼係可以睇得晒個MON
除非你玩DIABLO3 OR 普通游戲 你都可以享受咁大個MON打機

如果你打BF FPS個類游戲 你睇唔晒個MON/坐得太埋就任人魚肉

我上個月買過一隻 PHILIPS 27吋MON黎打機

D3 無問題 好正好ENJOY,一玩BF3 就....... ~.~

PS3 用藍光碟 應該就算用27吋MON 都唔會起格
(我XBOX 試過用27吋MON 都同24吋無咩分別)

27吋MON打機..首先 ...
paco1989 發表於 2012-7-26 20:33

THANKS!
即系太近系27"主要問題?
            咁你最後點阿?

THANKS!
即系太近系27"主要問題?
            咁你最後點阿?
cash2001 發表於 2012-7-27 00:15

最後咪蝕左幾舊賣左隻27吋 買返隻24吋先頂得順...

下月頭買多隻24吋玩雙mon 好過一隻27吋...27吋係for 好多野係同一畫面做個d 師兄會比較適合~

playstation 3d display但冇畫中畫 但畫面好正
wanwe 發表於 2012-7-27 00:24

你用緊?
但上網見好多人話唔好差0.0"?

最後咪蝕左幾舊賣左隻27吋 買返隻24吋先頂得順...

下月頭買多隻24吋玩雙mon 好過一隻27吋...27吋係 ...
paco1989 發表於 2012-7-27 00:23

嘩~ 咁好彩有聽你一提先無買27" JA
諗住而家電腦節前有平買27"TIM @@

嘩~ 咁好彩有聽你一提先無買27" JA
諗住而家電腦節前有平買27"TIM @@
cash2001 發表於 2012-7-27 00:27

我買27吋之前都有老友提過我 打機要睇晒個mon先fit

但我都硬頸照買

可能你都會試下haha