[開箱] Dell 2913WM 質素.......

剛剛送來既Dell  左上角有4-5點 暗點,黑色時睇唔到
其他色就睇哂...仲有右邊有兩點.....
咁既情況係咪應該call c夫上黎換......?

剛剛送來既Dell  左上角有4-5點 暗點,黑色時睇唔到
其他色就睇哂...仲有右邊有兩點.....
咁既情況係咪應該c ...
bcoobcbco 發表於 2013-5-21 18:20
死點就可以

死點就可以
i_djinn 發表於 2013-5-21 18:27

小弟唔識分死點光點?
剩係知左上角有幾點出唔到色,右邊又係有幾點.......
質素可以差到咁.........
我加左圖,唔知師兄係第二幅到見唔見到 三點野.....
我用手機影得差,仲有幾點影唔到
就咁肉眼望已經6點.....

小弟唔識分死點光點?
剩係知左上角有幾點出唔到色,右邊又係有幾點.......
質素可以差到咁.........
...
bcoobcbco 發表於 2013-5-21 18:32

換得

換得
i_djinn 發表於 2013-5-21 18:37

太黑仔

打電話換

打電話換
pc2366 發表於 2013-5-21 18:40

明明跟埋隻喇叭,但又淨係送個MON黎........唔知佢係咪分開送

DELL 服務電話只去到1800 PM.........

明明跟埋隻喇叭,但又淨係送個MON黎........唔知佢係咪分開送

DELL 服務電話只去到1800 PM......... ...
bcoobcbco 發表於 2013-5-21 18:47

聽日打去TS嗌換新貨
同埋插點解分開送兩件野
叫佢call customer care黎~~老屈下野

聽日打去TS嗌換新貨
同埋插點解分開送兩件野
叫佢call customer care黎~~老屈下野 ...
loadload 發表於 2013-5-21 20:14

明天會打去啦........
其實係咪真係好離譜,一隻mon 有差唔多十點野.......
我買平價mon 最多都係試過出一兩點......唉
對dell 好失望
我第一次買dell mon的