[簡單開箱]22' LED $550 入手, 試過先知係咪靚野....

19' MON 可以退役...2007年用到而家...
最近新登(登) 發現平野...
今日(11/6)買咗....

睇到有平...衝去買...

0.0 無盒...得黑色膠袋...
拎返屋企試用先~

有火牛電源, 有VGA, 有MON....(廢話中)

都幾清...

我無睇錯呀....面板用 LG Display...靚野WO~

出廠年份 12/2010

控制按鈕...試過都OK好按...

由左到右是 HDMI、DVI、D-SUB、電源

自己本身有多條HDMI 線...行 1920×1080的解析度

幾正...好清...
打機畫面...好靚...唔得閒測試...
分秒必爭~

回覆 1# jpcjpc

新高登??

回覆  jpcjpc

新高登??
hkd$ 發表於 2014-6-11 22:22

對....你明既...

有少少問題:
有冇保??
可掛牆??
喇叭夠大聲??

回覆  jpcjpc

有少少問題:
有冇保??
可掛牆??
喇叭夠大聲??
hkd$ 發表於 2014-6-11 22:26

有冇保??
7天, 有壞包換!

可掛牆??
唔得...
http://www.chimei.com.tw/en/Uplo ... 081042147968751.pdf

喇叭夠大聲??
哈哈...我100%...唔會用...
太尖....
本身我有靚D既低音音響....
開幾秒...頂唔順=

上次行過, 但太遲了, 間間鋪頭都正在收拾收工!
費事左人收工!

回覆  jpcjpc

上次行過, 但太遲了, 間間鋪頭都正在收拾收工!
費事左人收工! ...
hkd$ 發表於 2014-6-11 22:32

唔怕...我問老板....還有20幾部...
我問過老板...點解咁平...'係貨尾' 所以咁平...

產品生產日期為2010年12月...

以下係上網搵到既資料...

產品特性

‧1.85cm 纖薄機身
‧LED節能光源
‧CCE Pro奇美色彩基因工程
‧10,000,000:1 千萬級動態對比
‧FULL HD 1080
‧16:9最佳視覺享樂比例
商品規格

吋別                 21.5吋
面板規格        型號        22SH-L
點距        0.25mm
解析度        1920X1080
顯示色度        16.7M
亮度        250 cd/㎡
動態對比值        10,000,000:1
最大可視角度        水平        170°
垂直        160°
掃描頻率        水平        24 kHz ~ 83 kHz
垂直        56 Hz ~ 76 Hz
頻寬        165MHZ
可視面積        477mmx268mm
反應時間        5 ms
影像處理        高頻寬數位內容保護(HDCP)        Yes
影像處理器        CCE™Pro
高畫質支援能力        Full HD 1080P
輸入端子        輸入端子        D-Sub/DVI/HDMI
音效        喇叭        2W x2
電源功率        電源        AC100~240V, 50/60Hz
消耗功率        32W(max)
待機消耗功率        1W(max)
外觀        重量        3.1kg﹝Including Stand﹞
傾斜角度        -3° ~ 12°
牆壁固定        -
寬 x 高 x 深        526mm x 376mm x 166mm
顏色        Glossy Black 鏡亮黑

係貨尾?!
極新

係貨尾?!
極新
Snooker 發表於 2014-6-11 22:40

貨尾 = 廠商生產最後一批貨
真係好新....又無死點...
老闆俾我測試睇片...
但無得測試五色....(白, 黑, 紅, 藍, 綠)
一定有風險啦...
睇你敢唔敢...

補充...電源係10A 台灣插頭
要自己去配.. 香港13A 電腦插頭
我有好多舊電腦電源線....唔洗另外買...
同埋佢只包VGA 線
我自己屋企有多條HDMI 線...先可以去到1920*1080