[最後]已訂三星55HU8500

呢幾日會送貨,於高登CompuMark System買:dev:
好興奮

對比50吋個部LETV, 同樣有埋4K+3D都唔駛5000...

我用緊lgub8500睇電視麻麻,睇戲打機ok,但比我間唔會三星睇d畫質好次油畫咁冇咩對比度咁
兩萬可以買到sony x8500b啦

對比50吋個部LETV, 同樣有埋4K+3D都唔駛5000...
laiyeung 發表於 2014-9-30 11:01

點比呀,一個得4k30,一個60hz重hdmi2.0
不個5000,千買4架包住自已打機都幾個引

大部份 Sony 4K 電視都係用緊 LG Panel, 值唔值比多幾千就見人見智啦.....
所以我會揀 LG 55UB9500.....

點比呀,一個得4k30,一個60hz重hdmi2.0
不個5000,千買4架包住自已打機都幾個引 ...
terrykeung01 發表於 2014-9-30 12:04

師兄所言甚是
小弟正打算12月出980Ti或Titan 2用黎開4K@60hz/fps

我用緊lgub8500睇電視麻麻,睇戲打機ok,但比我間唔會三星睇d畫質好次油畫咁冇咩對比度咁
兩萬可以買到sony ...
terrykeung01 發表於 2014-9-30 12:00

2萬買唔到55吋既X8500B

2萬買唔到55吋既X8500B
kimball 發表於 2014-9-30 12:29

買到啦http://m.price.com.hk/product.php?p=172907

師兄所言甚是
小弟正打算12月出980Ti或Titan 2用黎開4K@60hz/fps
kimball 發表於 2014-9-30 12:28

Me2
不果我要買左個m先

買到啦
terrykeung01 發表於 2014-9-30 12:49

相比起LG 55UB9500同三星 55HU8500,Sony部入門級55X8500B真係更好?