其實普遍電腦mon既喇叭都係好唔掂?

而家行得hdmi多數都有喇叭
但係真係好弱 D聲好簿好拆 要求唔高 好似電視咁就ok
其實而家係咪技術做唔到?

其實而家係咪技術做唔到? ...
educationer 發表於 2014-11-11 01:07

做到
但無肉食之餘大攪一輪user又未必喜歡當係cheap貨  廠家先唔會去搞  
要好聲user自己加喇叭就得 百零蚊就有 幾萬蚊都有 何必多此一舉

巴打thanks reply
本身用5.1 但間房好迫 唔想咁多條線 寧願d 聲差d..
如果房用既Mon 唔想另駁喇叭有冇咩好推介? 定用藍牙喇叭算 ? thanks

其實而家係咪技術做唔到? ...
educationer 發表於 2014-11-11 01:07

一分錢一分貨。 你試下成萬銀的mon 個speaker。我包唔拆  :)

平玩:ONBOARD SOUND 配 平電腦喇叭
有多餘錢再加隻DAC

一分錢一分貨。 你試下成萬銀的mon 個speaker。我包唔拆  :)
henryvii 發表於 2014-11-11 09:18

成萬銀既mon通常冇speaker

成萬銀既mon通常冇speaker
KinChungE 發表於 2014-11-11 09:31

。。。  我用緊34UM95 都有7W X 2  SPEAKER  不錯。唔會拆。

我用過兩個三叔mon都覺得唔錯

。。。  我用緊34UM95 都有7W X 2  SPEAKER  不錯。唔會拆。
henryvii 發表於 2014-11-11 11:10

你唔係買$6500 咩
幾時變左成萬銀

隻野個喇叭叫得咁我諗呢個世界都無乜垃圾

送既野冇好