32吋電視買邊部好?

之前個27吋MON壞左 原先想買Samsung既27吋電視T27D590AK

放房插電腦用 點知睇睇下發現32吋電視都係Around $2500 -$3000 請問各位CHing有無推薦? 打機為主 其次睇片上網用

除左好hit既Sony 32W700B 之外

Samsung 32H5080

Sharp LC-32LE165H

LG 32LN5700

呢幾隻又點樣呢??

我鐘意 sony 700b

不過因為個掛牆架關係
我買左三星 5080 ,不過 出電腦d 色力有 d 假,

但我睇過好多post都話32吋電視個response time低 打機會有殘影 嚴唔嚴重呢?

好多電腦mo打機都有殘影分分鍾差個某啲電視
要求高就要出多啲錢

我都買左32W700B, 上星期收貨
買SONY啦, 重可以睇埋HKTV

我都買左32W700B, 上星期收貨
買SONY啦, 重可以睇埋HKTV
chris20202 發表於 2015-2-22 01:37

CHING,想問下如果呢部駁電腦當MON用,會唔會d字有好朦唔清個d問題呢?
可否CAP幾張駁電腦MON個d相來睇下,
另外仲想問下如果SONY 32W700B同LG 32LA6500呢,兩部相比,邊邊會比較好??
40%駁電腦當MON用
30%駁PS4打機用
30%駛TV BOX,睇戲同睇劇
Thx

LG 32LN5700

放心駁電腦當MON用, 絶無問題
3張圖係房32W700b CAP的
我個廳值頭用47W800A當MON添

CHING,想問下如果呢部駁電腦當MON用,會唔會d字有好朦唔清個d問題呢?
可否CAP幾張駁電腦MON個d相來睇 ...
shing0719 發表於 2015-2-22 15:15

CHING, 我CAP完太大張點放上黎比你睇?

但縮細左
放心原圖D字好清楚