[開箱] 遲來的頹爆開箱 DELL3415

本來用緊FG2421無病無痛但心癮難耐 輸左俾心魔 頭暈暈就落訂比左錢
星期一送到 但多野搞無時間執  到星期5先執齊
貨到當日真係比個箱嚇到 放直成半個人咁高 淨箱都近3KG重

主體唔算重 menu話有8kg 但拎上手唔似 頂多5kg左右

開機一刻 1080的wallpaper立即縮埋

佈置完成

睇戲

21:9打機畫面(因太大只好嚴重壓縮 )

21:9完全是新世界 同當日第一次看到1080一樣震撼 換入eizo 120hz時都無咁多feel
要說不好就是黑位跟漏光吧 IPS死症。無得講講廿版都講唔完
漏光同灰階FG2421是無得比 總算可接受範圍內 但打機同電影感就是FG2421開tubor都追唔上
依家要諗跑雙display...單卡R9 290打機唔太順 要set低好多野求順暢
又要換埋牛閒賭閒地都要再唔見多4~5K

GOOD POST!!!!
唔知係唔係心理作用,我睇CAP圖都係曲面的

好大
用電腦個頭咪要左轉右轉
睇師兄個勢唔係換火牛,
應該第一時間換TITAN X SLI先打到機
難怪個MON要曲面,
睇相都覺得超大

隻34基本上就係隻半27"16:9再闊少少
基本上用黎上網寫code多過打機
利申:epc頭果批34用家

唔錯, 有吸引力, 可惜如果要放佢, 喇叭就太貼牆....

買咗幾錢?同埋有冇加埋5年保?

買咗幾錢?同埋有冇加埋5年保?
天宮葉月 發表於 2015-3-21 23:30

5年 $&(^*

價錢算唔錯

呢隻暫時係我頭號目標

WA