大家點睇ASUS ROG SWIFT PG278Q 呢個mon?

http://www.asus.com/hk/Monitors/ROG_SWIFT_PG278Q/overview/

打算換mon

應該好正, 但想等埋4K+IPS+G-sync先出手
依家要4K, 一係TN+G-sync, 一係IPS only, 好難揀得落手.

知唔知要幾錢?

開心使用中,144玩FPS game 一流,唔會殘影,仲要2560X1440,不過張display都要夠推,我780ti,玩大作開高材質會有少少lag,1080就無咩問題,所以張卡要夠vram,我唸緊轉唔轉埋Titan x

(Sent from HKEPC iPhone app)

回覆 3# krispc

我半年前6500左右,依家我唸都差唔多

開心使用中,144玩FPS game 一流,唔會殘影,仲要2560X1440,不過張display都要夠推,我780ti,玩大作開高材質會 ...
y2k9394 發表於 2015-4-3 18:59

4k係大咬D

呢隻mon打機無得輸

回覆  krispc

我半年前6500左右,依家我唸都差唔多

y2k9394 發表於 2015-4-3 19:01

咁貴既~~~

開心使用中,144玩FPS game 一流,唔會殘影,仲要2560X1440,不過張display都要夠推,我780ti,玩大作開高材質會 ...

應該話GTX980先啱,Sorry

上GTX960吧
krispc 發表於 2015-4-4 00:00

你真係覺得780Ti轉960叫做「上」?
同埋960真係一張Full HD card... 再高唔多可靠

TITAN X SLI + PG278Q既路過