某電器舖4K 電視陳列賣$33XX

好想搬返屋企, 不過冇位擺,
40吋, 4K, L字頭brand, 2014年款
貴定平自己衡量

http://www.price.com.hk/product.php?p=179015

全新先4千幾, 值唔值自己諗諗

全新先4千幾, 值唔值自己諗諗
KinChungE 發表於 2015-5-13 11:07

如果無花無壞 照有保養 7折ok wor

display貨播咗咁耐, 唔會用得幾耐
又唔係平一半, 我就唔搏

如果無花無壞 照有保養 7折ok wor
bereavement 發表於 2015-5-13 15:57

表面睇無花無壞, 現場冇問有冇保, 不過大公司應該有保

display貨播咗咁耐, 唔會用得幾耐
又唔係平一半, 我就唔搏
catwalker 發表於 2015-5-13 17:09

同意...
一係平一大截先肯買陳列品 但既然唔係平得好緊要咁就寧願唔要

我問過55吋...都係打7折得3個月保...咁我不如買全新

表面睇無花無壞, 現場冇問有冇保, 不過大公司應該有保
kong1234 發表於 2015-5-13 21:08

要留意泡菜陳列保養大不同,所以陳列我必買日系;跟足全期原廠保養。

我問過55吋...都係打7折得3個月保...咁我不如買全新
etet 發表於 2015-5-14 01:05

係呀,所以我最近都買左部陳列 Sony 55W800B。

sony is samsumg panel.  of course buy a brand new TV, waste money and time if it not working in a short period of time