[操作疑難] 我隻philips 234E 而家一開就傳來EEE聲正常嗎?

買左1年都冇 一開就會有聲 好似開電腦咁..
正常嗎? 定係個個都係咁

正常.你較 100 % 亮度就無聲

一係好似我咁,求其拎條 3.5 聲,插,插住後面個耳機 lone

很煩擾的

我換左三隻都係咁............漏光又嚴重
黑位又白色又橙色

一係好似我咁,求其拎條 3.5 聲,插,插住後面個耳機 lone

很煩擾的

我換左三 ...
wing1234 發表於 2015-5-31 21:51

請問你仲有用緊嗎XD

很煩擾的

我換左三 ...
wing1234 發表於 2015-5-31 21:51

請問你仲有用緊嗎XD
    插住3.5真係冇聲了!! 非常多謝ching!!
我都換左1次 但係邊位都仲有少少漏光 不過IPS MON一定會有呢D問題
少少就由佢啦

請問你仲有用緊嗎XD
    插住3.5真係冇聲了!! 非常多謝ching!!
我都換左1次 但係邊位都仲有少少漏光 不過 ...
kiuyou01 發表於 2015-5-31 21:58

唔係 ips mon 有小小漏光

係呢個 model 唔止漏光咁簡單..............黑位果隻色 睇到你唔想打機架

我仲用緊,不過好小打機

平時睇彩色就ok 既 ,偏黃,打機睇戲,真係算把啦 :(

呢個經驗,我以後唔買 philips mon

現在很多都標榜 Gaming 主板 記憶體 鍵盤 滑鼠 買mon都可以考慮多一下
不過多個字就貴好多