[開箱] 等唔切新......敗家之眼(少圖)

換完張新電腦枱之後終於可以捨棄隻U2414H....
取而代之就係擁有"敗家之眼"稱號既ROG系列 PG278Q
屎忽痕走去問完價之後咁就敗家了
前度U2414H

敗家之眼

原來仲有條ACU (KEY??)送...免費咪即管玩下

個箱大到拎黎當儲物箱用一流

簡單實裝圖......

呢部型呀,恭喜師兄有新玩具玩
我重等緊佢d新野

夠毒!
玩咩game~

ching可否影張電腦台黎睇下,好似幾岩我

夠毒!
玩咩game~
JACKALWU 發表於 2015-6-9 17:36

暫時淨係玩過gtav咋..已經感覺唔同哂

有G-Sync打機真係爽好多
可惜我都仲係無錢換
窮人只可以等呢d技術普及化再買

換完張新電腦枱之後終於可以捨棄隻U2414H....
取而代之就係擁有"敗家之眼"稱號既ROG系列 PG278Q
屎忽痕走去 ...
alan2200 發表於 2015-6-9 16:16

今日都去睇過,咩價位入呀 CHING

呢部型呀,恭喜師兄有新玩具玩
我重等緊佢d新野
carlos22z 發表於 2015-6-9 16:29

咩新野??依隻都好新啦

咩新野??依隻都好新啦
荒木飛呂彥 發表於 2015-6-9 18:04

Pg279q 2560x1440 27inch 144hz g-sync 4Ms ips panel
早幾日computerx 2015發佈的
中間田入手^)))

距離咁近...小心身體好喎