[開箱] DELL U3415W

琴晚行左轉旺角, 見到有靚價同現貨就入手, 即場試埋冇點先走! 張980ti終於有d用

個盒真係好大盒同好重, 成18kg, 本身想MTR番家, 都係頂唔順要call gogovan

打開左有stand, 有dp cable, hdmi cable, usb a to b cable, power cord, 有張color cal report, manual cd

真身都唔輕, 個stand可以上下郁, 前後可動角度不大, 不過好穩陣, mon後有hdmi, mhl, mini dp, dp, 4個usb 3.0, i/o都算十分充足

21:9有d唔慣, 打機好開心, 不過上網真係好長

睇岩ratio既戲超正!

WITCHER3

GTA5

琴晚試左4邊都有少少漏光, 不過唔算嚴重, 算可接受

另懶得拎相機影, 除左最後兩張之外都係手機相片, 傷眼勿怪

如果駁PS3 打機可唔可以做返16:9??

就咁hdmi入應該會有黑邊, 不過我玩console用capture device係windows玩 (avermedia u3), 所以冇咩大問題

幾多錢呀?
我上Dell個裝開唔到即時Chat.
一開就Dell.com上已不存在您所請求的網頁。

您所鍵入的URL或許拼錯,
    您所尋找的網頁或檔案已被移除、收回或已不再提供。

剛試了ps3直入, default係21:9會自動拉長, 不過你可以手動setting番去16:9留黑邊

現貨價^(((, dell報價5年保大概係&^&*

剛試了ps3直入, default係21:9會自動拉長, 不過你可以手動setting番去16:9留黑邊

現貨價^(((, dell報價5年 ...
DigiKo 發表於 2015-6-13 13:27

邊度現貨價呀? 我即去入呀 @@

現貨價^(((, dell報價5年 ...
DigiKo 發表於 2015-6-13 13:27

岩岩打去DELL問78XX 3年保

有咩技巧問到你個價

0.0我係NHG
我今日都到左貨
DELL個CF送上門
如果自己拎..真係拎死-.-

佢個底座真係無得輸 勁好用!

不過CHING你個MON呢
中間底DELL果個位 熱唔熱0.0

岩岩打去DELL問78XX 3年保

有咩技巧問到你個價
zetaho2003 發表於 2015-6-13 13:40

我自己就不斷上DELL個網線上問
其實佢得3-4個SALES
日日去問  佢知你想買又想平就會做比你0.0
再唔係直接D  話要呢個價

請問係邊到買同埋幾錢呀, 我都想買@@