[操作疑難] 有冇EIZO FANS 係到?

有冇人買左4K CCG318 ?

我記得C兄係唔係用緊CG277? CG318好似要4萬幾? 小弟係EV3237但覺得開到4K, D字真係細到幾乎睇唔到甘..

回覆 2# Lovecloud

你執相用?

回覆 3# yick

工作用佔9成, EXCEL同DIAGRAM之類, 有時又要並排OUTLOOK同其他APPS方便睇
所以先要大SIZE MON, 執相反而少

回覆 4# Lovecloud

咁dell 3415算la  xdd

回覆 5# yick

太吉眼頂唔順, N甘多年前用開E記而家睇慣晒走唔甩
唔做野時睇MOVIE或打下機, D色水習慣左囉, 其他BRAND總係睇得耐對眼就好易累
講番318出邊都好難有鋪有DEMO機睇到, 都係要睇其他用家評語

正野但真心一卜中一

我好似想起了, C兄係CG277係日本A記訂送到酒店, 然後拎埋上機番來的
仲入埋佢既燈? 我唔知有無記錯呢? 講開唔知你搵到其他人參考文CG318未?

我好似想起了, C兄係CG277係日本A記訂送到酒店, 然後拎埋上機番來的
仲入埋佢既燈? 我唔知有無記錯呢? 講開 ...
Lovecloud 發表於 2015-7-5 16:08

日本A記訂送到酒店, 然後拎埋上機番來的 not by this Ching

http://www.hkepc.com/forum/viewthread.php?tid=2151960

CG318