[操作疑難] asus vx279h 自動開關

有冇人試過自動開關 ........

新買一星期  ...............

alienyung 發表於 2015-7-31 15:04

呢類mon. 對電掣好敏感, 同一大fuse 之下如果有燈開關(或其他電掣開關), 佢都會黑一黑mon. 再.

alienyung 發表於 2015-7-31 15:04

ching,check下d線有冇鬆到?

呢類mon. 對電掣好敏感, 同一大fuse 之下如果有燈開關(或其他電掣開關), 佢都會黑一黑mon. 再. ...
6seven 發表於 2015-7-31 15:13

oh really .........有冇方法 ??

oh really .........有冇方法 ??
alienyung 發表於 2015-7-31 15:38

本人都有此問題,咁0岩同個厠所燈掣同一fuse, 每次開關厠所燈都會黑一黑一秒, 我無去搵解決方法,因為唔係成日開關厠所燈.

但如果要解決,我個人會試加火牛,220v 轉220v 牛;或用"防雷拖把",隔一隔同時電力穩定D,有可能得.

本人都有此問題,咁0岩同個厠所燈掣同一fuse, 每次開關厠所燈都會黑一黑一秒, 我無去搵解決方法,因為唔係 ...
6seven 發表於 2015-7-31 15:44

thanks u so much !
I will call asus ask how to do !