求推介電腦mon支架推介

mon會用DELL U2515H

個mon會放係張枱嘅右手邊 (右邊係牆身), 唔用個陣希望可以盡量拍埋牆
所以個支架想要慳位D, 個支架夾枱/釘牆都得

本身睇中DELL MSA14, 但覺得太貴, 同埋臂架佔位太大
希望有ching可以推介, 最好有得走埋線

另外想問問邊度有得試下DELL soundbar嘅音質?

去睇下黃金, 係深水埗地鐵站最近個入口落去就見到有個掛mon 架賣
有得夾台,有得夾線 香港賣緊500(好似係), 淘寶平d
我用緊
不過如果你覺得dell 都好大的話, 你想幾細支臂?

去睇下黃金, 係深水埗地鐵站最近個入口落去就見到有個掛mon 架賣
有得夾台,有得夾線 香港賣緊500(好似係),  ...
tommykwan222 發表於 2015-8-28 22:27

覺得E隻幾好, 只係唔知香港有冇
https://www.youtube.com/watch?v=YBaiCyvGWy4

有得夾台,有得夾線 香港賣緊500(好似係),  ...
tommykwan222 發表於 2015-8-28 22:27

間野最近唔見左! 好似執左?

間野最近唔見左! 好似執左?
holyswordman 發表於 2015-8-29 01:49

我電腦節先去完見到, 唔係咁快執咗
間野好似叫"神x街",
又賣sd card, router, printer墨

MSA14 dell online sales 都唔洗 700

MSA14 dell online sales 都唔洗 700
kh2995 發表於 2015-8-29 11:13

我電話搵sales話要$1199

我電話搵sales話要$1199
gary0916 發表於 2015-8-29 12:05

kh2995 發表於 2015-8-30 01:07

我頭先再搵online sales 佢報左$799
想問點出到699 E個價?