在中央田買MON, 有冇得試0死點??

0光0死, 試完先比錢, 謝!

中田要先錢後貨,想掉返轉要去「ComxxMxxk」了。

回覆 2# benjaminlam

IC, THX

正x都得

MON呢D野 3年又3年再3年都未必會壞.
分分鐘對10年..所以有得CHECK 0死0光 最好
如保養直接包0死0光 更好~

0光0死, 試完先比錢, 謝!
KYWERO 發表於 2015-9-30 03:14

打死唔去呢間買.....

幾年前係中央田買過Mon,唔記得係先錢後貨定係先貨後錢,不過有得同sales傾,講明零死零光先收貨。

幾年前係中央田買過Mon,唔記得係先錢後貨定係先貨後錢,不過有得同sales傾,講明零死零光先收貨。 ...
leave 發表於 2015-10-1 08:19

信SALES一成雙目失明,錢包大出血...
買MON一定不可以先$後MON,我在這店也是問了包0死0光,但交了錢,送MON來的不是同一個SALES,包0光0死那個明顯是新人,那個拿MON的明顯就是要我吃死貨...說了有死點,他說不到3點不換...MON的DP和HDMI線也沒了...如果不是我要求要一條DP,箱內只有DVI線和電源線...原本商品應有DP/HDMI/DVI/電源的...先交$後貨!?這黑店我一定不會再去買東西...

先錢後貨定先貨後錢唔係問題
最緊要講清楚包 x 光/ x 死點

先錢後貨定先貨後錢唔係問題
最緊要講清楚包 x 光/ x 死點
stetm 發表於 2015-10-1 09:48

你錯啦, 有D SALES 昆人, 比左錢先, 轉頭第二個人試機又話唔包