[測試] LETV強國版 X55白老鼠

2年前開始用第一代50吋S50,2年來冇咩病冇痛,2手放埋出去都放到$1550.....保值能力好過一部G2 android手機.入正題見X55又4K,又55"手痕入手,本來官方下單人仔3688+200運費,等了15日還不出貨,找客服基本冇用結果退款了事,去taobao開始有現貨,X55送40月VIP,bluetooth手掣,現貨即發都係人仔40xx,運港人仔180上門.2話不說入手.

收貨好在一切正常,冇咩漏光,死點等等.輪播本來睇唔到所有球類直播,但誤打誤撞set左少少野就可睇哂所有足球直播,太happy了

(唔好問taobao link,怎樣set直播) 因不想好似賣廣告,我也不是綱絡專家所以唔會教大家點set野,教左好快又會比人block所以不方便公開.

我想問里D電視係唔係要加機頂盒先收到高清台嫁? 定係佢都係內置高清? THX!

內置

回覆 2# takuro1103

強國版 menu / 節目表 / subtitle有冇繁中? 唔想見到殘體
其實x55同x55 pro有咩分別除左多1GB RAM?

大陸電視係可以收到香港台,所以唔洗擔心.
不過繁體 menu / 節目表 / subtitle,
心態上當呢D沒有會好D,有係BONUS.
現時買大陸電視係黃道.

強國版 menu / 節目表 / subtitle有冇繁中? 唔想見到殘體
其實x55同x55 pro有咩分別除左多1GB RAM?: ...
inori 發表於 2015-11-20 14:59

x55 pro有3D

x55 pro有3D
200801 發表於 2015-11-20 15:18

睇A片會唔會爽D???

放心有全繁,和冇開機廣告

回覆 4# inori

3D兩年冇坐定定睇過2套片,有等於冇,所唔慳返D錢平買平用好過.

回覆 6# 200801

睇A片會唔會爽D???
kevin169 發表於 2015-11-20 15:25

睇波應該幾立體,你話系唔系