睇中左部Sony KDL-50W800C

50寸3d電视,7080包送貨,,見出面成8k,但又有FD話sony無三叔靚,但sony又行原生android好似好吸引,大家覺得買唔買得過?

我買左sony 部4k 43x8300c
未用之前係用三叔
色方面sony我覺等自然d  但係我反而唔鐘意佢行andriod   有時會拖到部佢好慢  電視行andriod 我覺得可有可無 佢d app係for電視app (除左youtube)   d game 我肯定100%你係唔會dl 黎玩

sony android tv多bug,現在解決唔到

samsung買好過

我近排都睇左好多 SONY 電視機, 講番呢兩部, 49X8000C 係 IPS 屏來D, 色比較濃. 50W800C 聽講係VA屏, 色比較淡 (自然), 但100HZ 播放係比較順滑, 大部份評語都係話呢部打機爽, 你呢個價好抵買.

43c d 色的確好濃
一開始拎黎當電腦mon用  
但係玩個零鐘對眼就頂唔順 (可能我屋企細  眼同mon距離大約3部iPhone 長度左右)
所以之後都係放棄左 用返舊部32'三叔mon

我買左sony 部4k 43x8300c
未用之前係用三叔
色方面sony我覺等自然d  但係我反而唔鐘意佢行andriod   有時 ...
yauhei_ck 發表於 2015-11-26 19:36

唔鍾意佢行 Android x 2

我都係用黎做 mon... so far so good, 入門級咁既價我覺得抵比, 如果有埋 3D 就正哂囉

回覆 6# issachar

有埋3d 一定唔會呢個價錢XD
我簡佢係因為有4k  +  呢個size放係房岩岩好 又唔洗5位數
同埋我係sony粉

回覆  issachar

有埋3d 一定唔會呢個價錢XD
我簡佢係因為有4k  +  呢個size放係房岩岩好 又唔洗5位 ...
yauhei_ck 發表於 2015-11-27 18:49

行 Android 硬係覺得有問題. 事實上又係有 d 小問題, 唔知係 compatibility 定係 android 定係乜問題....

sony靚過3叔

尋日睇過~~
sharp 55' s3h 9400 送1000 coupon
sony 55' X8000C 11780 送500 coupon, soundbar
sony 55' w800C 11980 送1000 coupon
諗緊邊部好,有冇C兄俾D意見~~