[已更新,多圖] 日本訂LG 27MU67 4K IPS Mon

前果幾日見到FJ 有95折仲要樂天個價勁平終於忍唔住要入手啦!!!

52300 Yen,仲有95折

Payment 1.PNG

分兩條數,第一條 52329 Yen

送到去岩岩唔夠13 Kg :eek:

用海運要1-2個月先到,真係咩火都熄曬

岩岩 (10/12)找埋個運費,準備出貨

Payment 2.PNG

不過運費都幾高,成6700 Yen,不過又要人檢查又要買保險都係想安全D姐,買幾千蚊野加幾十買保障都值 :titter:

Total 52329 + 6727 = 59056

~37XX HKD

等送貨中,到左再Update :xd: :xd:

個盒好完整!

打開真係覺得日本人D包裝真係好好!
無凹無爛

個箱都好完整,不過真係幾重

開左箱好快都裝埋無開箱圖…
D字好細… XD

睇過無咩死點,唔錯!

打PS4 D 色都好正,不過真定要HDMI 1.4/2.0 先有畫面睇,我用番以前條1.0黑畫面都搞左我一段時間…

送多張Display Card 需求比大家睇。

回覆 1# KoBe@Lakers

平香港一千有多, 好吸引

前果幾日見到FJ 有95折仲要樂天個價勁平終於忍唔住要入手啦!!!

分兩條數,第 ...
KoBe@Lakers 發表於 2015-12-10 13:33

運太耐了~~~~

運太耐了~~~~
古洛 發表於 2015-12-10 14:10

Fedex好快

Fedex好快
frankiepoon 發表於 2015-12-10 14:42

我諗佢話今日發的話,應該後日收到

個箱呢?
內容與標題不附

個箱呢?
內容與標題不附
vinsai 發表於 2015-12-10 14:54

就到

分兩條數,第 ...
KoBe@Lakers 發表於 2015-12-10 13:33

香港代理保不保,我怕有死點又要ship來ship去

回覆 5# frankiepoon

價錢貴~~~