[操作疑難] asus 顯示屏又話有4年保用....

請問有冇ching成功攪到?上官網要自己申請咩延伸保固服務...要入* 延伸保固卡上的合約號碼同 延伸保固卡上的密碼..請問係買果時sales比埋定點可以有?

好似唔使燒屎俾wor如冇記錯我就入去登記,要入乜乜型號,同乜乜號碼紙合有的咁就ok咗啦.

好似唔使燒屎俾wor如冇記錯我就入去登記,要入乜乜型號,同乜乜號碼紙合有的咁就ok咗啦. ...
sam009 發表於 21/12/2015 21:42

佢要我入呢2樣,係邊度搵到

佢要我入呢2樣,係邊度搵到
takeoto 發表於 2015-12-21 22:22

雖然我未用過ASUS Mon,但我覺得你睇緊果個係額外買保養既頁面,唔係登記佢普通保養既頁面。

雖然我未用過ASUS Mon,但我覺得你睇緊果個係額外買保養既頁面,唔係登記佢普通保養既頁面。 ...
leave 發表於 22/12/2015 00:15

我已經登記左,行保三年,但腦場全場貼住有48個月保,個sales叫我上網登記會多一年,但又冇詳細講。。。。

via HKEPC Reader for Android

回覆 5# takeoto

我記得好似睇到個保養最後到期日,
    等我返到屋企上網頁睇清楚先我買sony電視上網登記多三個月又係睇到個到期日子.

同埋張單都係寫三年的

回覆  takeoto

我記得好似睇到個保養最後到期日,
    等我返到屋企上網頁睇清楚先我買sony電視上網 ...
sam009 發表於 22/12/2015 00:30

我睇過好似冇保養到期日

登記做左MEMBER後
填埋買MON資料就得喇喎.....

http://www.asus.com/hk/event/method.aspx?id=2
去呢板

登記做左MEMBER後
填埋買MON資料就得喇喎.....

去呢板
tatgor 發表於 22/12/2015 01:13

我睇睇先,唔該哂師兄你

Hi, our website is temporarily closed for service enhancements.
We'll be back shortly.Thank you for your patience!

成個下午都係咁.....

我8月買左隻,都好似無登記到四年保養
有無得補返