又係錢多痕痕地想買27吋

部腦仲用緊ati 7870....唔知出唔出到FreeSync?想買過部27吋玩埋ps4,唔使靚腳架,因為一定會掛上牆,都唔使內置哪吧,因為一定會插去amp出聲,想搵部耐用d,唔會用幾年就漏光變色......要求係咪好多?
依家用緊部LG 24吋 M2452其實都用到既,係四個邊位,好似相架咁,開始漏光同埋變淺色,黑色底時特別清楚,同埋撐影比較嚴重,由其係玩足球GAME粒波有鬼影......諗過好唔好買部SONY 32吋電視果部,但係房又細,用電腦比率又高,做MON又覺得太大,做打機睇戲,32吋就唔過份.......哈哈有無提議下各路師兄?

回覆 1# xxmartin

asus vx279h
利伸:我用緊dual monitors 一個27寸,一個24寸。  两個都係華碩。

回覆  xxmartin

asus vx279h
利伸:我用緊dual monitors 一個27寸,一個24寸。  两個都係華碩。 ...
Archvictoros 發表於 2016-2-11 11:58

可以掛牆咩...唔係要特登買個夾夾住啊..?
我都想我隻VX239H後面有4個孔比我掛牆

回覆 3# 腦殘

上華碩官網選擇,有冇得掛牆全部都有列名。

回覆  腦殘

上華碩官網選擇,有冇得掛牆全部都有列名。
Archvictoros 發表於 2016-2-11 12:03

我想講唔係好符合原PO要求姐
而且唔知係咪我運氣唔好, 我隻VX239H漏光幾嚴重下, 宜家對ASUS都唔係幾信得過
宜家決擇緊PS4+Dual mon用買 BENQ XL2411Z好定 Dell U2515H好
其實我覺得原PO可以去望下BENQ RL2755HM
本來都係我既選擇之一, 都係2千頭, 但最後因為唔夠位關係剔除左

回覆 5# 腦殘

BENQ RL2755HM 都唔錯,但係佢背面可以掛牆咩?因為我一定要接上用緊既電腦用支架

回覆 6# xxmartin

你掛牆意思係攞個勾掛定用臂架先..

回覆 7# 腦殘

上臂架,最主要係要背面有四粒螺絲位可以上果種

回覆  腦殘

上臂架,最主要係要背面有四粒螺絲位可以上果種
xxmartin 發表於 2016-2-11 20:13

可以, 我都係揀隻可以上臀架既
宜家果隻冇得用好阻訂