[操作疑難] 舊MON DELL U2711 問題

哩隻MON 都買左好多年, 近排發現賽體開關制上面D 類似"輕觸式"既既制成排冇哂反應,
會唔會有得整 ? 冇左反應後依家轉唔到 input同較光暗..

哩隻MON 都買左好多年, 近排發現賽體開關制上面D 類似"輕觸式"既既制成排冇哂反應,
會唔會有得整 ? 冇左反 ...
dckenming 發表於 5/6/2016 19:54

SCREEN 中間有沒有出現一個已 LOCK 的鎖頭?

有得換就換啦,我之前個隻都係咁,時得時唔得,紐下個機殼有時會得返

SCREEN 中間有沒有出現一個已 LOCK 的鎖頭?
pk1667 發表於 7/6/2016 11:43

禁制時 沒有LOCK 鎖頭係畫面出現。

有得換就換啦,我之前個隻都係咁,時得時唔得,紐下個機殼有時會得返
肥肥 發表於 7/6/2016 11:54

雖然係買左5年保, 但過左保了    ...

我嗰隻仲好哋哋....不過嗰排燈有時冇啦啦著...

新買隻UP2716D 都係輕觸式按鍵,有d 驚驚地XD

我嗰隻仲好哋哋....不過嗰排燈有時冇啦啦著...
hoyin0116 發表於 11/6/2016 23:00

我果部用左咁多年, 未壞之前至一買返黎都係經常性無啦啦著燈

via HKEPC Ionic Reader v1.3.3 - iPhone

回覆 8# dckenming

吓? ching咁你嗰隻用咗幾耐打柴?

我果部用左咁多年, 未壞之前至一買返黎都係經常性無啦啦著燈

via HKEPC Ionic Reader v1.3.3 - i ...
dckenming 發表於 2016-6-12 04:45

嗰排燈有物距detect,detect到有野接近就會著燈,但好明顯一隻mon係無咁嘅需要