求推介40吋LED IDTV

要求

解像度:        1920 x 1080
日韓系機
預算愈少愈好
保養愈長愈好
送俾舅仔做新屋入伙禮物
佢齋睇電視,唔使要咩功能

舅仔老婆臨時變掛,改40吋,又要大家再俾下意見

要求

日韓系機
預算愈少愈好
保養愈長愈好
送俾舅仔做新屋入伙禮物
佢齋睇電視,唔使 ...
mrcheung1987 發表於 2016-6-9 22:13

保養長就panasonic, 平得黎個樣又ok 既就LG, 其他日韓牌子32" 就價錢同保養都係差唔多

LG 新出嗰部32lh6040好似幾好,panasonic 32吋得1366*768解像度

要求

日韓系機
預算愈少愈好
保養愈長愈好
送俾舅仔做新屋入伙禮物
佢齋睇電視,唔使 ...
mrcheung1987 發表於 2016-6-9 22:13

一係俾佢揀,一係俾禮劵,唔好自己買嚟送。

LG 新出嗰部32lh6040好似幾好,panasonic 32吋得1366*768解像度
Johnny1988 發表於 2016-6-10 11:55

係呀ching,LG新出個部32lh6040係幾好...ps:我有親戚用緊LG-32吋6個月,so far gd...

Johnny1988 發表於 2016-6-10 11:55 AM

日系又有32吋全高清有呢部,仲升埋5年保(好似好Hard sale咁... )
雖然係掛AQUOS羊頭,但都好過之前某啲型號勁大陸化

http://www.sharp.com.hk/html/tch ... 8&category_id=7

剛電視壞左, 我都考慮緊Sony 有隻32W700C及LG 32LH6040, 唔知邊部好D

回覆 6# 寂寞的FSY

邊間大鋪有賣?頭先去左兇澤唔覺有呢款。

回覆 8# USBHERE

唔係日韓機喎