24寸mon邊隻好

睇過24mp58 24mp88
88貴幾舊值在哪?見呢度有人推
但我覺得的色唔差太遠

另外asus 同philips 其實得唔得?philips plsips 同lg ahips 好似睇落又無咩分別
好用嗎

建議1. asus VN247HA mon ok 保養長 cp值高
建議2. Philips 237E7QDSB 樣無咁靚但平

24MP58 有邊框、黑底黑座 (我用緊,非常好無投訴,0光點0死點)

24MP88 超幼邊框、白底銀座 (新款)

24MP58 有邊框、黑底黑座 (我用緊,非常好無投訴,0光點0死點)

24MP88 超幼邊框、白底銀座 (新款) ...
edwin5415 發表於 2016-6-14 20:37

其實出左隻24mp68
都係$11xx
幼邊框,黑底座,
低藍光,不閃爍
都好抵玩

via HKEPC Reader for Android

24mp88 色域廣, 相信顏色會靚D, 較o岩執相. 內置喇叭. 雖然係幾MM邊框, 但著MON後, 4邊貼住邊框有幾MM是不能顯示色彩. 變相加大邊框.

利申: 上兩個星期買左24mp58  ... 千一多D...抵玩~

24mp88 色域廣, 相信顏色會靚D, 較o岩執相. 內置喇叭. 雖然係幾MM邊框, 但著MON後, 4邊貼住邊框有幾MM是不 ...
bankband 發表於 2016-6-15 13:50

你邊度買?3c好似1290

其實出左隻24mp68
都係$11xx
幼邊框,黑底座,
低藍光,不閃爍
都好抵玩

via HKEPC Reader for Android ...
ssalem 發表於 2016-6-14 23:33

邊度買千一?

邊度買千一?
videocd 發表於 2016-6-15 22:22

唔好意思,唔係24吋
係 lg 23mp68vq 先啱
高登專賣mon個間
上兩星期買左隻$1130

via HKEPC Reader for Android

你邊度買?3c好似1290
videocd 發表於 2016-6-15 22:21

原來記錯...係1240   -,-

我果隻24MP58VQ-P於3月頭響地庫中X田買$1250 送一對2.1喇叭