入呢部返黎做Mon 真係好正咁

PHILIPS IPS 4K液晶ディスプレイ『BDM4350UC/11』
大家有咩意見

因為screen大左, 點的密度又去返1080的咁上下, 的字有牙, 幾鞋吓。

睇過dell 果隻43吋, 同隔離的3216Q無得比。

有性趣
最平入手方法應該係淘寶 RMB 3999

https://pcmonitors.info/reviews/philips-bdm4350uc/

有性趣
最平入手方法應該係淘寶 RMB 3999
RCHK 發表於 2016-6-21 09:40

如果要買我情願俾多少少係日本入都唔會幫襯祖國

我諗要坐得勁後先舒服

因為screen大左, 點的密度又去返1080的咁上下, 的字有牙, 幾鞋吓。

睇過dell 果隻43吋, 同隔離的3216Q無得 ...
666 發表於 2016-6-21 03:02

講真24"1080又唔係話真係有牙,計落43"係剛剛好,而且大成咁你唔會座得幾近,有70 80cm距離真係無得輸

老實講我都想換

講真24"1080又唔係話真係有牙,計落43"係剛剛好,而且大成咁你唔會座得幾近,有70 80cm距離真係無得 ...
DGCNYO 發表於 2016-6-21 16:43

諗係無用架,睇實物啦,深少步centralfield條巷轉入有間野賣dell,
43及32吋都有demo,  43“應都係飛記呢隻panel來。 我睇完覺得43唔掂。
完全無哂32“既幼細。

你平時睇開24"無乜事,當你睇完4K 32"就返唔到轉頭。
自已去睇睇好d。DELL 既demo可以俾你睇desktop,唔止圖片。

諗係無用架,睇實物啦,深少步centralfield條巷轉入有間野賣dell,
43及32吋都有demo,  43“應都係飛記呢 ...
666 發表於 2016-6-21 20:59

而家既處境有D似當年主流1024x768 mon既時候我加碼買左第一部1920x1200 mon...跟住都係睇返DVD/RMVB/AVI等source...... 係有FHD demo但冇理由成日loop demo黎睇

而家既處境有D似當年主流1024x768 mon既時候我加碼買左第一部1920x1200 mon...跟住都係睇返DVD/RMVB/AVI等 ...
Wanderer 發表於 2016-6-21 21:49

d hifi友成日睇4K燒鴨片,你唔知咩?

連個mon 有. hdmi 2.0 仲可以插四部. PC PIP 主打金融機構.   如果屋企放得到. 都叫抵用.