[開箱] 求其開箱 lg 29um58

本身用緊一隻24"  近期比呢度ching既post荼毒 買左隻21:9黎打機
由於太心急 安裝過程無影相 裝完先記得影

用後感想:
雖然好多ching話21:9要用34"先夠 但我用開24"既 用29"唔會覺得細
21:9打機的確幾爽 但唔係隻隻game都開到21:9
睇16:9有黑邊 但我就覺得無咩問題
反而個Mon本身有成cm既黑邊就感覺差D
可以睇到兩個視窗 一心多用最岩
呢個價錢買到29"其實幾抵玩 係作為入門試玩21:9既好選擇
相信用21:9曲mon會更爽 但暫時價錢對我黎講太高

淘回來嗎?

本身用緊一隻24"  近期比呢度ching既post荼毒 買左隻21:9黎打機
由於太心急 安裝過程無影相 裝完先記得影:f ...
andykmccc 發表於 2016-8-22 19:41

用緊29UB65 的路過...
你呢款入手價幾多?

唔知冇左DP 接口... 會唔會真係平好多呢?

中X田買 $16XX

中X田買 $16XX
andykmccc 發表於 2016-8-22 20:05

差唔多係我部入手價的一半...

有冇死點光點? 買時有冇機會CHECK?
我都諗緊入多部....

回覆 5# kamcm
冇死點光點 因為係電腦節入手 check得特別認真

回覆  kamcm
冇死點光點 因為係電腦節入手 check得特別認真
andykmccc 發表於 2016-8-22 20:12

我聽日都出去睇下先...
Thanks!

睇電影d畫質掂唔掂 ? 黑位夠唔夠黑 ?

我今日在中央田買了部eizo ev2450,連盒也不比拆,好在回家正常,冇光死點,畫質及外觀真的很滿意!^_^

歡迎ching加入21:9 的世界