想買新MON 一問

-  市面係咪唔係好多 >27"既 16:9 MON 買 (1080)

- 如果想買21:9, 有無咩推介? (29/34")

29" 21:9
LG 29um68 (有freesync)$2300 連運費,可惜我轉左N卡
LG 29um58 (冇freesync)$1800 有找

PG348Q ~~

你要27" 1080P個場大把貨, 個個牌子都有添, 最平13XX就有交易(TN PANEL)

29" 21:9
LG 29um68 (有freesync)$2300 連運費,可惜我轉左N卡
LG 29um58 (冇freesync)$1800 有找 ...
52008498 發表於 2016-9-6 14:17

邊款性價比高...??

邊款性價比高...??
HK_Vist 發表於 2016-9-7 00:28

我覺得係Um68p, 多個freesync, 打機差好多,配RX470 可以話係抵玩之選,但無奈之前把持不住入左1070,搞到而家想放左隻Mon 轉隻G sync,

我知27' 既16:9 有好多
但有無大過27既16:9 好介紹

我知27' 既16:9 有好多
但有無大過27既16:9 好介紹
jerfat 發表於 2016-9-7 15:45

用途價錢都唔講,D CHING好難推介比你個喎,係咪無限資金先

Samsung QM85D  呢隻啦咁,大過27" 16:9

回覆 8# DJAMU

Budget唔多,around 3000
主要想睇下戲咁

回覆  DJAMU

Budget唔多,around 3000
主要想睇下戲咁
jerfat 發表於 2016-9-8 08:58

3000 budget 想搵一部大過27寸 既16:9 monitor 都真係幾難, 如果你真係想要大又用黎睇下戲既話,買部32寸TV做Mon 你會有好多選擇