第一次用g sync 165hz 感想

尋日買左個s2417dg, 接左電腦set好曬野, 第一下感想就係覺得好順, 成個系統好似mac os咁順反應好快 之前用開p2415q玩game上網都 lag下lag下同埋 23吋睇4K睇到眼花 , 我諗冇32吋都唔好買4k

另外呢個mon我覺得係gaming mon咁多款入面個外型最正, 最大個缺點都係可視角度唔高

用左144hz真係返唔到轉頭

恭喜  買了多少錢

$5000 24吋
TN
N卡
冇得輸

回覆 2# lovekim2046

行曬成個高登黃金得一間有賣, 價錢幾靚仔下 3899
外型同u2414h差唔多同埋24吋有2K既gaming mon好少有

First time know Dell has gaming monitor @@ looks nice!!!

$5000 24吋
TN
N卡
冇得輸
EVIS 發表於 2016-9-11 17:08

5000蚊買隻TN mon冇得輸?????? 直頭win曬啦

5000蚊買隻TN mon冇得輸?????? 直頭win曬啦
Ryuta 發表於 2016-9-11 18:54

曲缐

$5000 24吋
TN
N卡
冇得輸
EVIS 發表於 2016-9-11 17:08

Good...switch your monitor when you want to play a movie/YouTube

via HKEPC Ionic Reader v1.4.2 - iPhone

23吋睇4K睇到眼花 , 我諗冇32吋都唔好買4k
超仔哥 發表於 2016-9-11 16:56

可以自行調較 DPI,放大畫面內容:
http://www.tenforums.com/tutoria ... e-windows-10-a.html

回覆 9# eo38cl

其實已經轉左, 變相睇既野重少左好多同埋有好多軟件字體化開曬
所以先落返2K