淘記買27吋mon

budget $1100人仔左右
選擇一 MVA panel
Benq VZ2750 $999 / EW2755ZH $1200左右

選擇一 AH-IPS panel
AOC I2781FH $1200左右 / Philips 277E7EDSW $1199

IPS 怕漏光,唔知依家d mon咩質數
我係用notebook VGA out 去,唔知support唔support到1920x1080?

我想問如果係淘記買,有1,2點OR以上死/光點可以點處理?

係香港買,有1,2點都無得處理
同規格飛記27吋softblue,腦場$1899,淘記$1149人仔,淘記價錢已經反映左

係香港買,有1,2點都無得處理
同規格飛記27吋softblue,腦場$1899,淘記$1149人仔,淘記價錢已經反映左 ...
poonkc 發表於 2016-9-18 20:23

明白, 如果買個時即場有死光點可以試第2隻, 最尾都係有可以退錢

明白, 如果買個時即場有死光點可以試第2隻, 最尾都係有可以退錢
carl.20150508 發表於 2016-9-19 10:58 AM

最尾都係有可以退錢咁好? 佢9成會話唔夠幾點冇得退
所以試前一定要問清楚 如果買貴mon 冇得傾一定要先試後錢

最尾都係有可以退錢咁好? 佢9成會話唔夠幾點冇得退
所以試前一定要問清楚 如果買貴mon 冇得傾一定要先試 ...
HKJoe 發表於 19-9-2016 11:34

收錢前會講明3點以上才可拎另一個 3點以下就要硬食
但買MON一定比左錢先開箱 同手機一樣 開左無得唔要

但買MON一定比左錢先開箱 同手機一樣 開左無得唔要
idevil 發表於 2016-9-20 06:37 PM

我次次腦場買都可以先開箱後錢 同埋可以講價
先錢後試 難聽少少係on.9 除非你有事前錄佢音

budget $1100人仔左右
選擇一 MVA panel
Benq VZ2750 $999 / EW2755ZH $1200左右

選擇一 AH-IPS panel
A ...
poonkc 發表於 2016-9-17 09:16

得、我部老爺x61出vga都可以1920x1080

唔刻曬師兄!
今日淘左隻飛記27吋人仔1059等收貨

得、我部老爺x61出vga都可以1920x1080
jingying 發表於 2016-9-21 12:12