有無人用過, 用緊微鯨TV ?

係香港用...普普通通睇電視睇下有無D乜唔好comment ?

thanks !

係香港用...普普通通睇電視睇下有無D乜唔好comment ?

thanks !
lyoon 發表於 2016-10-14 20:04

用佐幾個月部55寸4K..當普通電視睇無問題全收到香港數碼電視台.有字幕,麗音.WIFI穩定.色彩我個人覺唔差"記得本人自己"左右可視角大.上下可視角度窄D.內置SPEAKER比較好聲.但有三點要注意,菜單只有簡體,操作介面類似盒子操作,電視字幕有D毛邊,唔知道同4K panel有無關係

用佐幾個月部55寸4K..當普通電視睇無問題全收到香港數碼電視台.有字幕,麗音.WIFI穩定.色彩我個人覺唔差" ...
siusiu321 發表於 2016-10-16 12:08

同letv 比...邊隻好d...

等下樂視特價好過啦,前排連英超都係4000幾

同letv 比...邊隻好d...
lyoon 發表於 2016-10-16 23:31

如果同係國內版...我要微鲸多過letv...因panel講明LG..開機無廣告...X東又有特价...24XX now..

55"

50"

等下樂視特價好過啦,前排連英超都係4000幾
隨機人生 發表於 2016-10-16 23:55

扣返賣返英超出去個價真係抵到爛。

微鲸 2499 seem better compare those TCL skyworth letv....hehe

如果同係國內版...我要微鲸多過letv...因panel講明LG..開機無廣告...X東又有特价...24XX now..

...
siusiu321 發表於 2016-10-17 13:08

c-hing how to ship this back to HK?
Looks very  nice ar

c-hing how to ship this back to HK?
Looks very  nice ar
moliuk 發表於 2016-10-19 01:11

中港通