請教 有咩電腦 MON 可以插3.5mm耳機出聲?

請教 有咩電腦 MON 可以插3.5mm耳機出聲?

因主機放廳,mon在房~另外想問邊度有3米vga/hdmi/dvi 線賣呢???感謝!!

1. 有HDMI但係冇喇叭既款款mon都得
2. 3米咁短, 腦場大把

1. 有HDMI但係冇喇叭既款款mon都得
2. 3米咁短, 腦場大把
KinChungE 發表於 2016-11-2 14:25

thx ching

有HDMI但係冇喇叭既款款mon都得? any recommendations?

HDMI 有3 M?

你連筆直都冇寫...

你連筆直都冇寫...
HKJoe 發表於 2016-11-2 15:00

21 inch  唔要4k, full hd is OK

最多1000 ok? 我系女人5打機~

你要個芒出聲 除非個芒有 AUDIO IN (綠色) 餵聲入去
如果唔係就要HDMI或者DisplayPort芒 買之前你要肯定自己部腦出到

因為呢D MON周圍都有 好難俾建議 你最好親身去揀隻順眼既
買之前GOOGLE下睇下隻野係咪有好多問題先至好買 同埋例牌CHECK光死點

你要個芒出聲 除非個芒有 AUDIO IN (綠色) 餵聲入去
如果唔係就要HDMI或者DisplayPort芒 買之前你要肯定自 ...
HKJoe 發表於 2016-11-2 17:40

即是我要check my pc? 有HDMI或者DisplayPort? 有既就直插hdmi 去mon, 再插3.5mm 去個芒有 AUDIO IN (綠色)?

買條HDMI to HDMI 3.5
Or
HDMI to dvi 3.5
HDMI to VGA 3.5

via HKEPC Reader for Android

http://www.price.com.hk/product.php?p=192869
ViewSonic VA2265Smh  $950

如果唔係就要HDMI或者DisplayPort芒 買之前你要肯定自 ...
HKJoe 發表於 2016-11-2 17:40

你睇清楚
樓主問耳機出聲