買LG 49UH7700好不好??

選左好來,暫時決定選49UH7700,選7700原因是真4K,7500之後型號都是假4K。
但是想問下大家,7700除了真4K是最好,有沒有一些一好問題??

我都買左呢部 LG有一部高階過呢部少少 都係音效勁d 但就貴左一千幾百
但我有擴音器 所以冇買貴d果部

我都買左呢部 LG有一部高階過呢部少少 都係音效勁d 但就貴左一千幾百
但我有擴音器 所以冇買貴d果部 ...
manhoi 發表於 2016-11-21 20:18

有SOUND BAR就不用買8500??

有SOUND BAR就不用買8500??
btgirl1231 發表於 2016-11-21 22:46

就算你有sound bar 都應該比UH8500會差D
但因為我完全冇用佢內置speaker 所以我最冇考慮8500

就算你有sound bar 都應該比UH8500會差D
但因為我完全冇用佢內置speaker 所以我最冇考慮8500 ...
manhoi 發表於 2016-11-21 23:18

我見今期有活動送SH4 SOUND BAR,勁不勁過UH8500電視?

我見今期有活動送SH4 SOUND BAR,勁不勁過UH8500電視?
btgirl1231 發表於 2016-11-21 23:59

咁我又唔清楚喎
其實大家都係用同一條sound bar嘅話 我諗可能好難聽得出分別

咁我又唔清楚喎
其實大家都係用同一條sound bar嘅話 我諗可能好難聽得出分別 ...
manhoi 發表於 2016-11-22 00:57

這樣說,是不是沒有必要買UH8500??UH7700+送SH4 SOUND BAR就足夠??

這樣說,是不是沒有必要買UH8500??UH7700+送SH4 SOUND BAR就足夠??
btgirl1231 發表於 2016-11-22 01:00

我個人覺得係
就咁睇人地網上評分 其實差唔多

btgirl1231 發表於 2016-11-21 23:59

請問邊處做呢個推廣?????????

有冇落場睇過分別?