[開箱] 隔山買雀 VX3209-2K

突然身痕想換個大啲既 mon,張枱最大放到32寸,因為無需要去到4k,香港又無咩選擇,結果係淘寶出手。

少咗打機又唔打fps 唔駛顧慮高refresh rate同 response time,選擇唔算多,平平玩下算,最後選擇咗VX3209-2K,睇過mobile01評語唔係特別好又唔係特別差。

都觀望咗陣因為怕運費貴,不過前兩日見佢減咗$100賣 $1599人仔,就出手,當慳啲運費。
係旺旺問個客服:
我:可以用顺丰到付发货到香港吗?  
客:不支持哦亲
我:(唔送香港ar,算搵過第二間)
客:付款了发货的亲
我:我是指运费,不是显示器,因为发香港,多不包邮
客:包邮的亲
我:发香港也包邮吗?
客:包邮的亲

結果順豐三日到貨無穿無爛到手

VGA, HDMI & DP

電源位係梅花頭

啱啱好

好彩係無光點無死點,$1800買個 2k 32寸mon 算係咁,計過用順豐到香港運費原本都要成$160人仔。
淘寶當然當無保,當買二手玩下。

係咪IPS Panel?

Ching 那一間買, 請 PM~ THX

邊間X 2, 想買32吋 2KMON, 但又想平平地

係咪IPS Panel?
cchjimmy 發表於 2017-2-16 20:18

只係 IPS-ADS

Ching 那一間買, 請 PM~ THX
dane 發表於 2017-2-16 21:13

邊間X 2, 想買32吋 2KMON, 但又想平平地
seed0659 發表於 2017-2-16 21:29

無謂幫人賣廣告,係淘寶有賣呢個model唔係好多間,搵銷量最高個間就得,有分VX3209-SW 1080P 同 VX3209-2K 2k,不過減$100人仔優惠已經無咗。

回覆 1# hokc

樓主,題外話,你左手邊個膠架邊度買既?

回覆 7# abiscuit

DIY , 三塊亞加力加六角銅柱。

之前影落。

有冇 link?thx

支持淘寶, 如果樓主早d出, 我買呢部2k+張平display card好過買部二千幾連入門mon都不如的3星C27F591