唔夠HDMI位, 各位有無分享器(Switch)介紹

先謝

tb $20個d得唔得?

買貴少少,20蚊太cheap,可能好差。

如果乜都唔需要
3D, 4K, HDR, Deep Color....
咁買最平既已經足夠

類似呢種, 3入1出, 自動switch (亦可以禁掣手動switch)

回復 3 #KinChungE

用緊同價cheap cheap hdmi switch駁19吋mon睇dtv/media player/pc,冇問題

不過呢款4邊插線其實都幾R位
要買嘅最好買款2邊什至單邊插線嘅,有埋remote就更好,講緊都係廿幾蚊人仔

如果乜都唔需要
3D, 4K, HDR, Deep Color....
咁買最平既已經足夠

類似呢種, 3入1出, 自動switch (亦可以 ...
KinChungE 發表於 2017-3-23 21:32

ching你呢隻25人仔, ching有無試過, ok?

ching你呢隻25人仔, ching有無試過, ok?
df7 發表於 2017-3-23 22:27

咁平仲有自動 switch   我買了綠聯(未用)貴一倍以上......

#3 Ching 果d 我以前有一個,用左畫面會有少少朦
文書用還可以,會睇片打機就唔好啦
前兩個月7x 人仔買左隻有遙控、用USB 供電嘅綠聯,收貨
不過唔用遙控同只著一個input 唔插電好似都用到

#3 Ching 果d 我以前有一個,用左畫面會有少少朦
文書用還可以,會睇片打機就唔好啦
前兩個月7x 人仔買左隻 ...
Once 發表於 2017-3-24 08:46

HDMI都會檬?
心理作用?

樓上兩位CHING, 搜左綠聯, 至平都70人仔, 希望比貴少少, 一步到位
因為我PC+XBOX1用...

樓上兩位CHING, 搜左綠聯, 至平都70人仔, 希望比貴少少, 一步到位
因為我PC+XBOX1用... ...
df7 發表於 2017-3-24 09:36

http://www.aten.com/global/en/pr ... s481a/#.WNR4cvl94uU
一步到位, 香港有賣, $3xx