開箱: 四舊幾水的Buffalo Combo4 Firewire800 外置硬碟

320GB $4xx, 其實當買個case 都抵,
全鋁仲要Firewire 800, 夾Mac 機一流!

Packing

全鋁, 質感一流!

4種interface

Cable 一樣有4條! 獨欠eSATA cable

我用PC試, 得 Firewire 400, 無得試800

eSATA (Si3112)

都係果句.... 當買個外置盒都抵, 隻 320GB 當佢送既

D相出得好慢 有冇得分享下邊度買

D相慢到

用埋Opera Turbo都好似56K咁

唔知可唔可以拆開換自己既 HD 上去呢?
因為真係買個齊接口既 HD CASE 都差唔多價,
話晒都係大牌子呀~~

但問題係 LOAD 得耐熱唔熱呢?

sorry, d 相放響自己隻NAS, 我又用PCCW 所以好慢

隻hdd 我響旺角 "看four" showroom 見到的,
問完價錢, 再諗下早排買果隻 coolermaster esata case 個價... 即刻比錢!
除有320GB 其實仲有500GB, 不過我旨在要個case 所以要320GB 算...

隻case 上面有 label, 開左會無保,
不過buffalo d 野應該無咁流唔會咁易死掛...

我有興趣買隻送比FD

原帖由 癲羊 於 2009-9-6 00:40 發表
sorry, d 相放響自己隻NAS, 我又用PCCW 所以好慢

隻case 有 label, 開左會無保,
不過buffalo d 野應該無咁流唔會咁易死掛...

竟然? 真可惜.
請封條係那個位呢?

剛上 JUMBO 個網, 見唔到 $4XX 的播,
最平都要 $5XX 呀

原帖由 waiw2000 於 2009-9-6 00:45 發表
我有興趣買隻送比FD

唔好講笑, 有MacBook Pro / Mac Pro / iMac 真係買黎行時光機都抵!
雖然我部MacBook 得 fw400

原帖由 dearkaki 於 2009-9-6 00:45 發表

竟然? 真可惜.
請封條係那個位呢?

剛上 JUMBO 個網, 見唔到 $4XX 的播,
最平都要 $5XX 呀

封條:

出面有都係大容量 (1TB / 1.5TB),
320GB / 500GB 真係好少見...
可能代理自己先有啦

識唔識得 USB無電就自動熄機?