有冇師兄用過呢隻讀咭器Orico 6566C3 (USB 3.0 多功能讀卡器)

換番嚟嘅DM111真係入門級,一分錢一分貨.
USB2.0 35MB/s + 5MB/s
USB3.0 75MB/s + 5MB/s
要好幾百嘅就唔會買嘞,二百大洋內嘅有冇好介紹

個人認為 SD card 容量不高快慢相關時間不多, 不值買太貴 Reader

[quote]這是好野
好好先生 發表於 2013-5-27 23:01 [/quote
兄師兄,你呢個有冇多少少資料參考下?寫住多盤符即係可以一次過搵到插入幾張不同類型記憶咭?多少銀兩?邊度可以買到呀?

剛剛用GOOGLE咗一下,都祗係有2.0規格嘅廣告...30人仔以下.

[quote]這是好野
好好先生 發表於 2013-5-27 23:01 [/quote
兄師兄,你呢個有冇多少少資料參考下?寫住多盤符 ...
Ahmok 發表於 2013-5-28 10:41

usb2.0 果種我用過,幾耐用~
不過一次只能讀一張卡,USB3 版本就唔清楚

自己用緊KINGSTON G3

$85 又平又正

自己用緊KINGSTON G3

$85 又平又正
tommychow0811 發表於 2013-5-28 13:15

你真好運...兩星期前我跟格價網去到藍田商場...剛好開門,者閭話G3己經幾年喎,冇貨賣...

你真好運...兩星期前我跟格價網去到藍田商場...剛好開門,者閭話G3己經幾年喎,冇貨賣... ...
Ahmok 發表於 2013-5-29 19:54

今期E-ZONE 有賣廣告

出左幾年咁耐咩,睇佢包裝寫2012年WO

你真好運...兩星期前我跟格價網去到藍田商場...剛好開門,者閭話G3己經幾年喎,冇貨賣... ...
Ahmok 發表於 2013-5-29 07:54 PM

No one said the G3 is available at that store
Price.com.hk ALWAYS has outdated info, so don't trust it

You can still get the G3 at MKCC, also for $85