[隨身碟] [開箱] Strontium Nitro Plus 64gb OTG USB

今日入左隻有 OTG 的 64GB USB, 速度都不錯

strontium 64gb usb.jpg

多少$$$ 入手? Thanks

$230, 價錢唔算好平, 但迷你手指有呢個寫入速度, 我覺得係值的.

入寫有成80MB/s 都真係唔講得笑....otg 咁既size

回復 1 #laubong

師兄,可否pm 我那裡可買到?因剛才去黃金都找不到這款,thanks

via HKEPC Reader for Android

回復 laubong

師兄,可否pm 我那裡可買到?因剛才去黃金都找不到這款,thanks

via HKEPC Reader for And ...
yaunb 發表於 2015-2-9 18:09

唔會掛,琴日見到大一,agrade,展*都有得賣,唔通琴晚出完POST, 今日就俾各師兄掃晒.

和sandisk 隻ultra dual 3.0比較又如何?

俾 手機用,USB3.0 OTG 算唔算浪費呢?micro USB 個頭只不過是 USB2.0

俾 手機用,USB3.0 OTG 算唔算浪費呢?micro USB 個頭只不過是 USB2.0
beta_square 發表於 2015-2-21 22:42

勝在於由電腦抄幾十gb 嘢入去手指慳時間