[隨身碟] [開箱] PNY OTG USB3.0、同場加映 SanDisk Ultra

32G PNY 3.0 + OTG 二合一,$95

同場加映 16G SanDisk Ultra $48

幫同事買本來就唔做測試,不過見未有開箱,喺手痕兼徵得同意下就即管試試
PNY 3.0

SanDisk Ultra

呢隻手指好似已經有師兄測試過,似乎寫速一般

thanks report, pny not bad !

PNY seems good value! Did Ching consider other choices?

回覆 1# wukw

題外話 : 啲迷你手指或 OTG 手指, 大插嗰邊最好買銀色

好似 PNY 哩隻咁深色, 插拔得多就會現刮花痕

我都有支pny, 不過係16G, 幾方便.

幫同事買本來就唔做測試,不過見未有開箱,喺手痕兼徵得同意下就即管試試  
PNY 3.0

SanDisk Ult ...
wukw 發表於 2015-5-2 11:38

這張真的是pny otg 速度?w88r120
如果是真,在眾otg手指中這支算優秀。

這張真的是pny otg 速度?w88r120
如果是真,在眾otg手指中這支算優秀。 ...
靈機一觸 發表於 2015-5-3 09:11

測試環境:Asus T100 唯一嘅 USB3.0 Port、Windows 8.1

我都有pny呢隻,買左$85