[隨身碟] Corsair Voyager GTX 128GB 手指

朋友代我訂了一隻返來

外觀:

跑分
平台: Asus Maximus VII Formula (Z97)
USB hub : ORICO H727RK-U3-BK

64GB手指大約成績

Copy 多個100MB rar 出來的速度

跑分呢 d 野, 唔太在意。
反而係俾佢個樣吸引,金屬外殼(但超容易花), 成個打火機咁重
價錢: 貴過好多256GB SSD

賊船手指靚,但cp值極低,速度算快

呢款有冇三防??可唔可以拎去煲湯??

有冇實際抄寫測試可以睇睇呢?

依到終於 有人開下箱
話時話 依枝野我都係買左 128 , 都買左幾個月
質感不錯 , 但係略重 ,  
樓主買左幾錢 ?
我買果時 好似係 $880
值唔值 就 睇你 LIKE 唔LIKE 買手指
我買果時 SANDISK CZ88 未減價  所以都買 corsair 玩下
睇下係唔係真係咁極速 , 速度係快既 數字上應該係快過 CZ88
但係快既差別 值唔值 俾多百幾  就自己諗
CZ88 吸引既係佢輕D 幼D, speed 大約 R270 W250
但係CZ80  個價就好Q平 雖則 SPEED 大約 R230 W190
普通用要快得黎平既 CZ80,
不過LIKE 買手指 既人 係會忍唔住手 既

講起我都想買支 LEXAR 玩下

我就為容量買咗隻512gb gs
同鎖匙袋埋幾日就已經變咗咁

呢隻 64 同128要幾錢????

呢隻 64 同128要幾錢????
garnett_v 發表於 2015-6-19 21:27

GTX 無出64GB
128GB 起跳 ~$850