[隨身碟] 我退貨失敗了,現在可以測試128GB 雨伯28.22手指,先開測試貼

前因:javascript:;

所以我拍了一隻128GB手指 之後我想了一想
javascript:;

就打算退貨了,沒想到,賣家一方面推我退款,另外一方面反口沒招回物流.使我签收了,搞不好連貨都是沒有的,現在寫[亲 ,先拒绝一下,收到退回件就给您退款哈!。]     ,所以我決定測試到足夠,一收到貨就馬上測試,給大家看圖片,可能他真的是128GB呢

javascript:;

開左出黎實際係128MB就好笑了..

wai118 發表於 2015-8-4 17:24

現在貨到廣東,不日就會運回香港

wai118 發表於 2015-8-4 05:24 PM

1.28GB 都好丫

1.28GB 都好丫
columbia 發表於 2015-8-4 20:35

個賣家有心玩野唔退,可能比一隻用唔到USB / 木馬超毒USB 比我都唔出奇,如果係機會主義者就會認為,可能比隻真128GB你呢, 所以測試需要出去

wai118 發表於 2015-8-4 17:24

唔會卦
之前個post唔係有位ching話佢買左好多隻都冇事ga

回覆 6# Mike

32GB點同128呀..容量差好多..
而且依D多數都係擴容卡..寫係寫得入..但問題係讀唔讀得到..

唔會卦
之前個post唔係有位ching話佢買左好多隻都冇事ga
Mike 發表於 2015-8-4 21:49

我今次係佢出貨之後有運單NO.,這時是8月2日, 星期日 物流休息不派,我要求停止物流, 退貨,他說OK的,8月3日沒消息,8月4日,突然派了集運倉庫,所以中間有機會比佢換左貨

回覆  Mike

32GB點同128呀..容量差好多..
而且依D多數都係擴容卡..寫係寫得入..但問題係讀唔讀得到..:ti ...
wai118 發表於 2015-8-4 21:56

禁都有一個實質GB,例如1.2.3.4至16,,願意比32GB 十分好了

勇士